Club Autofun: Mitsubishi Colt
| rok výroby | 1990 |
|---|---|
| palivo | benzin |
| počet válců | 4 |
| počet ventilů na válec | 2 |
| objem [cm3] | 1500 / 1500 |
| výkon [kW] | 66 / 78 |
| kroutící moment [Nm] | 5500 / 5500 |
| počet rychlostí | 5 |
| převodovka | manuální |
| maximální rychlost [km/h] | 180 / 192 |
| spotřeba [l/100km] | 6 / 6 |
| průměr kol [palce] | 14 / 18 |
| pohon kol | přední |
| pohotovostní hmotnost [kg] | 900 / 780 |
| výkon a projev motoru: | 7 |
|---|---|
| dalo by se vymačka ještě něco,ale zase co se budu honit, mě to stačí | |
| řízení a řazení: | 9 |
| tak nějak jde o ruce když s tim jezdím rally tak by se dalo říct že to i umim když jsem to ještě nerozsekal | |
| posaz, sedadla, volant: | 9 |
| skořepina je skořepina, ale nemám garáž u baráku a modlit se by mi to někdo nelohnul nechci tak mi stačí co je | |
| brzdy: | 9 |
| kotoučeeeeee a bubínky nové BREMBO | |
| podvozek: | 10 |
| podnýtovanej :D | |
| celková spokojenost: | 10 |
| fajné | |
Krátký popis vozu
koupili jsme ho za 5tisíc jako polovrak s technickou, díly na něj se sháněly sami a levné, dnes je jeho hodnota (v AAA odhad, takže trošku víc) 15000,- + autohifi s DVD 180W repro, motor 1.5GTi - speciálka z japonska.
Karoserie a lak
odpovídá stáří, ale ve srovnání s vozy české produkce těch let je lak špičkovej a karoserie na jedničku
Motor a převodovka
1.5GTi 78Kw - tak hádejte??? Převodovka 5manuál sedí dkonale
Interiér:
interiér jako v 1.8GTi, klima, výškově nast volant a sedadla řidiše a spolujezdce, opěrky hlavy všech sedaček, SRS airbag řidiče a spolujezdce, vyhřívaná sedadla řidiče a spolujezde, spousta úložného prostoru + skrytá schránka
Podvozek a kola
nově nanýtované rally plechy podvozku a prahů,sprotovní výfuk na příč, tlumiče KAYBA, kola letní elektrony AEZ 14" Good Year GT2, zimní AEZ litá chrom 18" Barum Polaris
doplňky pro amatérskou rally a srazy
přední mlhovky sériově zapuštěné v nárazníku, turbo vstřikování eclipse GLS, neony reagující na hudbu + podprahové odepínací neony, dodělávaný airbag spolujezdce, ofuky předních oken, zadní originál lišta COLT mezi světla (ještě tam není,zatím je tam z eclipse MITSUBISHI, ale je zima tak hupky do garáže a trochu pozměnit). na videu jen na mitsu srazu
Diskuse k autu
Poslední příspěvky:
| Autor | Datum a čas | |
|---|---|---|
| Mitsu srazík | cbcarlos | 05.12.2010 20:04 |
| Vstoupit do diskuse › | ||